Text och bild: Sten Ullerud  - Oktober 2018

Aktiva Seniorer Malmö fyller 15 år och vi var 90 st festglada medlemmar som träffades på restaurang KP. Vi började med ett glas bubbel och minglade tillsammans med alla härliga aktiva seniorer. Restaurangen var fint uppdukad med långbord och stora sköna blåvita girlanger i taket.

Vi åt en fantastiskt god tre rätters middag som bestod av Toast Skagen som förrätt och Torskrygg som huvudrätt, till detta serverades ett gott vitt vin. Efterrätten var en komposition av glass/chokladkaka/hallonmousse som bara var så läcker. Personalen som serverade oss var duktiga och proffsiga.
Vår ordförande Peter hälsade oss välkomna och utbringade en skål för föreningen. Vi fick även en liten tillbakablick på några av alla aktiviteter som genomförts under många år. Ett tack till alla som bidragit med att skapa dom ca. 80 stycken aktiviteter som vi har på ett år.
En kvinnlig artist spelade och sjöng lite country inspirerade låtar under middagen. Efter maten så spelades det upp till dans och golvet fylldes snabbt med dansanta seniorer. Alla var väldigt nöjda och på gott humör vilket resulterade i att vår jubileumsfest blev så lyckad. Ett stort tack till alla i styrelsen som planerat och ordnat så att vi medlemmar fick en härlig festkväll i goda vänners lag.

Klicka på en av bilderna. Klicka därefter på lilla rutan i mitten (bredvid x rutan) så startas en bildbläddrare.